9 ve 10’uncu Sınıf Öğrenci Koçluğu Planı

9 ve 10’uncu Sınıf Öğrenci Koçluğu Planı
12/5/22 - ENT Eğitim

9. ve 10. Sınıfta Öğrenci Koçluğu Planı

  1. Öğrencinin akademik başarısının yükselmesi amacıyla öğrenciye uygun ders çalışma yöntemleri belirlenir ve günlük çalışma planları yapılır.

  2. Ders çalışma planlarında görülen eksikliklere yönelik sorunlar tespit edilerek konuya özel eksikleri kapatma çalışma yapılır.

  3. Öğrencinin eksik olduğu ve geride kaldığını düşündüğü dersler için ekstra çalışma ya da özel dersler planlanır.

  4. Öğrencinin okuluna ait haftalık ödevler, performans ödevleri ve yıllık proje ödevleri takip edilir ve ödevin nitelikli bir şekilde yapılması sağlanır.

  5. Öğrencinin okul tarafından verilen Türkçe kitaplar dışında, edebiyat öğretmeni ile birlikte seçeceği kitapların da yıl boyunca okunmasının takibi yapılır.

  6. Öğrencinin, seçtiği bir ders ile ilgili Tubitak veya yurt dışındaki bir yarışmaya proje hazırlaması sağlanır.

  7. Matematik, Fizik, Coğrafya gibi uluslararası olimpiyat sınavlarından bir tanesine katılım sağlaması için destek verilir. (İsteğe bağlı)

  8. Yazılı sınav haftalarında yoğun sınav hazırlık kamp programları yapılır.

  9. Yurt dışında okul başvurusu yapılması düşünülüyorsa, tüm yapılan sosyal aktiviteler, toplum yararına yapılan çalışmalar, sportif çalışmaların bir araya toplandığı elektronik ortamda bir e-portfolyo hazırlanır.

Deneme

İletişim

Herhangi bir sorunuz için lütfen mesaj gönderin. En kısa sürede size dönüş yapacağız. Ücretsiz bir şekilde sorularınıza cevap bulun, hizmetlerimiz hakkında bilgi alın ve ekibimizden biriyle ücretsiz danışmanlık randevusu alın.

Hızlı İletişim

Telegram

Çalıştığımız Şehirler

İstanbul - Ankara - Aydın - Giresun